Logo

2025 SPECIALE: Nuuk ↑ Qaanaaq ↓ Ilulissat

Bestil nu
Slide 1
En enkel særlig 2025 rotation fra Grønlands hovedstad til den nordligste by med et sidste stop i Ilulissat.

Datoer og tilgængelighed

Om rejsen

  • Afgang: Nuuk
  • Ankomst: Ilulissat
  • Varighed: 13 nætter
  • Skip: Sarfaq Ittuk
Destinationer x19

Tag afsted på en Grønlandsrejse, der kun kommer én gang i livet, med Sarfaq Ittuk, der starter fra Grønlands pulserende hovedstad, Nuuk. Denne eksklusive rejse tilbyder en unik mulighed for at udforske Arktis' betagende landskaber og levende lokale kulturer, mens du rejser til den nordligste by Qaanaaq, det afsidesliggende samfund i Siorapaluk, og derefter sydpå til den fortryllende by Ilulissat. Oplev en medrivende rejse med 19 omhyggeligt arrangerede stop fordelt på 14 forskellige destinationer. Hvert havnebesøg er designet med forlængede ophold, hvilket giver dig rigelig tid til at gå i land, se seværdigheder og engagere dig dybt med de lokale fællesskaber. Fra at vandre gennem gamle jægerstier i Qaanaaq til at se kolossale isbjerge kalve sig ud i havet i Ilulissat, tilbyder hver destination et glimt ind i Grønlands hjerte og arv. Rejs komfortabelt ombord på Sarfaq Ittuk, kendt for sin venlige besætning og hyggelige indkvarteringer. Skibet fungerer ikke kun som et transportmiddel, men også som et vindue til Arktis' sjæl. Se nordlyset danse over himlen eller nyd midnatssolen, afhængigt af sæsonen. Denne rejse lover ikke kun betagende udsigter, men også meningsfulde forbindelser med de mennesker, der kalder disse fjerne regioner for hjem. Omfavn den sjældne chance for at blande dig med de lokale, lære om deres traditioner og være vidne til Grønlands uberørte naturskønhed. Kom med os på denne bemærkelsesværdige lokale Grønlandsrejse med Sarfaq Ittuk — hvor hvert stop er en historie og hver udsigt en varig erindring. Dette er mere end en rejse; det er et dybt dyk ned i Arktis' livsblod.

2025 SPECIAL: Nuuk ↑ Qaanaaq ↓ Ilulissat,2025 SPECIAL: Nuuk ↑ Qaanaaq ↓ Ilulissat,2025 SPECIALE: Nuuk ↑ Qaanaaq ↓ Ilulissat, map

Rejseplan

Dag 1: Nuuk
Torsdag
Slide 1
Afgang: 21:00

Hovedstaden i Grønland er en levende og moderne by, ligesom Nuuk også er et kulturelt centrum, drevet af frisk luft, stærk kaffe og outdoor eventyr.

Læs mere
Dag 2: Maniitsoq
Fredag
Slide 1
Ankomst: 07:00
Afgang: 09:00
Tid til at udforske
2 timer

Maniitsoq

Book din kahyt nu

Image 1
1 Person
Premium med en topmadrasse
Seng: 70x195 cm
Liggeplads Premium
Velkommen til det ultimative niveau af komfort og luksus om bord på skibet Sarfaq Ittuk, hvor vi tilbyder i alt 14 premium-liggepladser i en privat og eksklusiv sektion. Denne afsondrede sektion har kun to indgangsdøre og er forbeholdt premium-liggepladsrejsende. I denne premium-sektion finder du alle de faciliteter, du har brug for til en afslappende rejse. Der er to veludstyrede badeværelser og to toiletter, der sikrer bekvemmelighed under dit ophold. Derudover har du adgang til dit eget tekøkken, der er fyldt med et udvalg af kaffe, te og forfriskende vand, så du kan nyde dine foretrukne drikkevarer i dit eget tempo. De premium-liggepladser selv er en ægte indkapsling af luksus. Hver liggeplads er designet med udgangspunkt i suitemøbler og har førsteklasses madrasser, der garanterer en rolig nats søvn. Premium sengetøj tilføjer en ekstra dimension af komfort, hvilket sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet. For at maksimere din privatlivets fred er der tunge gardiner omkring hver liggeplads, der skaber en hyggelig og fredfyldt oase, hvor du kan slappe af. Seng: 70x195 cm. Af de i alt 14 premium-liggepladser er tre områder udstyret med to premium-liggepladser hver, perfekte til par eller rejsende, der ønsker ekstra plads. Derudover er der to områder med fire premium-liggepladser, ideelle for familier eller større grupper. For at holde dig forbundet med omverdenen og give dig en fantastisk udsigt over de passerende landskaber er der et vindue i hvert premium-liggepladsområde. Oplev det ultimative inden for afslapning og luksus under din rejse med vores premium-liggepladser. Vi inviterer dig til at give dig hen til en rejse, der er præget af komfort, privatliv og betagende naturskønhed. Dit premium-rejseoplevelse starter her.
Priser fra
28.799 DKK
27.359 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
6 tilbage
Image 1
1 Person
Liggeplads
Liggeplads ↑ Øvre køje
Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.
Priser fra
23.999 DKK
22.799 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
14 tilbage
Slide 1

Velkommen ombord: Sarfaq Ittuk

M/S SARFAQ ITTUK blev bygget i 1992, forlænget i 2000 og kahytter af suite karakter blev introduceret i 2023 og 2024, hendes længde på 73 meter tillader direkte anløg i alle havne hvor det er muligt at gå fra borde for at tage på udflugter

  • Lokalt mandskab: Service på grønlandsk, engelsk og dansk.
  • Café Sarfaq: Åben fra 07:00 til 22:00 alle ugens dage.
Bestil nu