Header

2025 SPECIALE: Den Store Grønlandsrejse

Rejse
Nuuk > Nuuk
Varighed
21 nætter
Skip
M/S SARFAQ ITTUK

Forbered dig på det mest ambitiøse rejseprogram nogensinde tilbudt af Arctic Umiaq Line, da du begiver dig ud på en fuld rundtur langs Grønlands vestkyst, der starter og slutter i hovedstaden Nuuk. Denne storstilede rejse navigerer ikke kun gennem Grønlands uberørte vande, men også gennem tiden selv, idet du kommer fristende tæt på universets begyndelse blandt de antikke bjerge i Nuuk-fjorden. Oplev storheden i Sydgrønland under en omfattende todages tur, der inkluderer den sydligste by Nanortalik, kendt for sit betagende landskab og rige vikingehistorie. Når du krydser den Arktiske Cirkel nær Sisimiut, kan du forberede dig på fantastiske udsigter og kulturelle møder, der viser den arktiske befolknings sejhed. Brug tre dage på at udforske Diskobugtområdet, hvor du vil besøge Aasiaat, udforske den mystiske Diskoø og beundre de kolossale isbjerge i Ilulissat Isfjord - et UNESCO-verdensarvssted. Hvert sted tilbyder unikke oplevelser, fra hvalsafari til indsigtsfulde kulturelle ture. Rejsen fortsætter med væsentlige stop i hjertet af Grønlands mere fjerntliggende samfund: 12 timer i Uummannaq, 16 timer i Upernavik og et forlænget tre-dages ophold i Qaanaaq. Disse besøg giver rigelig tid til at dykke ned i traditionerne og dagligdagen for den lokale inuitbefolkning, der lever foran nogle af verdens mest isolerede og spektakulære baggrunde. Qaanaaq, en af Jordens mest afsidesliggende steder, er et højdepunkt på denne rejse, der tilbyder tre dage til at opleve dens unikke kultur, fantastiske udsigter og den store arktiske vildmarks stilhed. Denne episke rejse ombord på Arctic Umiaq Line er mere end en krydstogt; det er en udforskning af Arktis' hjerte, hvor hvert stop fortæller en historie, hvert landskab har en historie, og hver interaktion giver indblik i livet for dem, der bor på verdens kant. Deltag i os på denne enestående ekspedition langs Grønlands spektakulære vestkyst - hvor eventyr møder arv, og skønhed møder det grænseløse. Fotos: Visit Greenland A/S

Image
Udgående sejlads
1/4

Tilgængelighed

Image 1
1 Person
Premium med en topmadrasse
Seng: 70x195 cm
Liggeplads Premium
Velkommen til det ultimative niveau af komfort og luksus om bord på skibet Sarfaq Ittuk, hvor vi tilbyder i alt 14 premium-liggepladser i en privat og eksklusiv sektion. Denne afsondrede sektion har kun to indgangsdøre og er forbeholdt premium-liggepladsrejsende. I denne premium-sektion finder du alle de faciliteter, du har brug for til en afslappende rejse. Der er to veludstyrede badeværelser og to toiletter, der sikrer bekvemmelighed under dit ophold. Derudover har du adgang til dit eget tekøkken, der er fyldt med et udvalg af kaffe, te og forfriskende vand, så du kan nyde dine foretrukne drikkevarer i dit eget tempo. De premium-liggepladser selv er en ægte indkapsling af luksus. Hver liggeplads er designet med udgangspunkt i suitemøbler og har førsteklasses madrasser, der garanterer en rolig nats søvn. Premium sengetøj tilføjer en ekstra dimension af komfort, hvilket sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet. For at maksimere din privatlivets fred er der tunge gardiner omkring hver liggeplads, der skaber en hyggelig og fredfyldt oase, hvor du kan slappe af. Seng: 70x195 cm. Af de i alt 14 premium-liggepladser er tre områder udstyret med to premium-liggepladser hver, perfekte til par eller rejsende, der ønsker ekstra plads. Derudover er der to områder med fire premium-liggepladser, ideelle for familier eller større grupper. For at holde dig forbundet med omverdenen og give dig en fantastisk udsigt over de passerende landskaber er der et vindue i hvert premium-liggepladsområde. Oplev det ultimative inden for afslapning og luksus under din rejse med vores premium-liggepladser. Vi inviterer dig til at give dig hen til en rejse, der er præget af komfort, privatliv og betagende naturskønhed. Dit premium-rejseoplevelse starter her.
Priser fra
56.639 DKK
47.039 DKK
Pr. passager
Image 1
1 Person
Liggeplads
Liggeplads ↑ Øvre køje
Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.
Priser fra
48.639 DKK
40.639 DKK
Pr. passager
Image 1
1 Person
Liggeplads
Liggeplads ↓ Nedre køje
Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.
Priser fra
48.639 DKK
40.639 DKK
Pr. passager
Kontaktperson
Betalingsadresse
90 DKK