Logo

Nordgrønlandsrejsen

Bestil nu
Slide 1
En rejse til hinsides. På denne rejse: Lad os høre…

Datoer og tilgængelighed

Om rejsen

 • Afgang: Nuuk
 • Ankomst: Nuuk
 • Varighed: 8 nætter
 • Skip: Sarfaq Ittuk
Tilgængelige Pakker
Måltider ombord x21
Tilkøb x2
Destinationer x32

En sjælden og begrænset mulighed for at opleve det mystiske Nordgrønland gennem et lokalt passagerskib i nyrenoverede junior suiter over 8 krydstogtnætter. ||| "Sarfaq Ittuk Oplevelses" pakken er for dem, der ønsker at skabe personlige rejseplaner ved at tilføje tilgængelige udflugter og overnatninger ved fjordene på land.

The North Greenland Voyage,Die Nordgrönlandreise,Nordgrønlandsrejsen,Nunatta avannaa angalaarlugu map

Rejseplan

Dag 1: Nuuk
Fredag
Slide 1
Afgang: 21:00

Hovedstaden i Grønland er en levende og moderne by, ligesom Nuuk også er et kulturelt centrum, drevet af frisk luft, stærk kaffe og outdoor eventyr.

Læs mere
Dag 2: Maniitsoq
Lørdag
Slide 1
Ankomst: 07:00
Afgang: 10:00
Tid til at udforske
3 timer

Maniitsoq og omgivelserne omkring er en af Grønlands bedst bevarede hemmeligheder. Placeret mellem Nuuk og Sisimiut og med nem tilgang via luften eller havet, tilbyder byen masser af rå oplevelser for naturfolk.

Læs mere

Tilkøb inkluderet i denne rejse

 • ChefMåltider ombord

  7x Morgenmad, 7x Frokost, 7x Middag

 • WiFi ombord i 24 timerWiFi ombord i 24 timer

  24 timers WiFi adgang på en enhed.

 • SøsygepilleSøsygepille

  Søsyge sker for de fleste, særligt i starten af turen.

Book din kahyt nu

Image 1
1 Person
Premium med en topmadrasse
Seng: 70x195 cm
Liggeplads Premium
Velkommen til det ultimative niveau af komfort og luksus om bord på skibet Sarfaq Ittuk, hvor vi tilbyder i alt 14 premium-liggepladser i en privat og eksklusiv sektion. Denne afsondrede sektion har kun to indgangsdøre og er forbeholdt premium-liggepladsrejsende. I denne premium-sektion finder du alle de faciliteter, du har brug for til en afslappende rejse. Der er to veludstyrede badeværelser og to toiletter, der sikrer bekvemmelighed under dit ophold. Derudover har du adgang til dit eget tekøkken, der er fyldt med et udvalg af kaffe, te og forfriskende vand, så du kan nyde dine foretrukne drikkevarer i dit eget tempo. De premium-liggepladser selv er en ægte indkapsling af luksus. Hver liggeplads er designet med udgangspunkt i suitemøbler og har førsteklasses madrasser, der garanterer en rolig nats søvn. Premium sengetøj tilføjer en ekstra dimension af komfort, hvilket sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet. For at maksimere din privatlivets fred er der tunge gardiner omkring hver liggeplads, der skaber en hyggelig og fredfyldt oase, hvor du kan slappe af. Seng: 70x195 cm. Af de i alt 14 premium-liggepladser er tre områder udstyret med to premium-liggepladser hver, perfekte til par eller rejsende, der ønsker ekstra plads. Derudover er der to områder med fire premium-liggepladser, ideelle for familier eller større grupper. For at holde dig forbundet med omverdenen og give dig en fantastisk udsigt over de passerende landskaber er der et vindue i hvert premium-liggepladsområde. Oplev det ultimative inden for afslapning og luksus under din rejse med vores premium-liggepladser. Vi inviterer dig til at give dig hen til en rejse, der er præget af komfort, privatliv og betagende naturskønhed. Dit premium-rejseoplevelse starter her.
Priser fra
21.579 DKK
15.819 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
38 tilbage
Slide 1

Velkommen ombord: Sarfaq Ittuk

M/S SARFAQ ITTUK blev bygget i 1992, forlænget i 2000 og kahytter af suite karakter blev introduceret i 2023 og 2024, hendes længde på 73 meter tillader direkte anløg i alle havne hvor det er muligt at gå fra borde for at tage på udflugter

 • Lokalt mandskab: Service på grønlandsk, engelsk og dansk.
 • Café Sarfaq: Åben fra 07:00 til 22:00 alle ugens dage.
Bestil nu