Logo

Nord til Syd rejsen

Bestil nu
Slide 1
Den Nordgående Grønlandsrejse Stævn ud fra hjemstedet for den mest aktive gletcher på den nordlige halvkugle, Ilulissat, og sæt kursen mod sydgrønlands rene og betagende landskaber nær Qaqortoq og Narsaq.

Datoer og tilgængelighed

Om rejsen

 • Afgang: Ilulissat
 • Ankomst: Narsaq
 • Varighed: 7 nætter
 • Skip: Sarfaq Ittuk
Tilgængelige Pakker
Måltider ombord x19
Tilkøb x2
Destinationer x21

Med påstigning ombord på Sarfaq Ittuk i den nordlige region af Grønland og afstigning i den sydlige. Nord til Syd rejsen byder på oplevelser med det meste af den beboede Grønlandske vestkyst. Uden foruddefinerede udflugter undervejs, er denne rejse det ideelle valg hvis du ønske at forblive så tæt på den autentiske rejseoplevelse som muligt eller hvis du ønsker at tilføje de udflugter du måtte have lyst til på et senere tidspunkt.

The North to South Voyage,Die Nord-Süd-Reise,Nord til Syd rejsen,Avannaaniit kujataanut angalaneq map

Rejseplan

Dag 1: Ilulissat
Onsdag
Slide 1
Afgang: 19:30

Velkommen til hjemme for UNESCO listede Ilulissat Isfjord, hvor hvaler kommer op for luft eller slædehundenes poter kaster ekkoer mod isfjelde større end din fantasi.

Læs mere
Dag 1: Qasigiannguit
Onsdag
Slide 1
Ankomst: 22:30
Afgang: 23:00
Tid til at udforske
30 minutter

Grønlands skjulte paradis hvor den traditionelle livsstil fremstilles midt i et bagland af fritgående moskusokser og overflådige fiskevande.

Læs mere

Tilkøb inkluderet i denne rejse

 • ChefMåltider ombord

  7x Morgenmad, 6x Frokost, 6x Middag

 • WiFi ombord i 24 timerWiFi ombord i 24 timer

  24 timers WiFi adgang på en enhed.

 • SøsygepilleSøsygepille

  Søsyge sker for de fleste, særligt i starten af turen.

Book din kahyt nu

Image 1
1 Person
Premium med en topmadrasse
Seng: 70x195 cm
Liggeplads Premium
Velkommen til det ultimative niveau af komfort og luksus om bord på skibet Sarfaq Ittuk, hvor vi tilbyder i alt 14 premium-liggepladser i en privat og eksklusiv sektion. Denne afsondrede sektion har kun to indgangsdøre og er forbeholdt premium-liggepladsrejsende. I denne premium-sektion finder du alle de faciliteter, du har brug for til en afslappende rejse. Der er to veludstyrede badeværelser og to toiletter, der sikrer bekvemmelighed under dit ophold. Derudover har du adgang til dit eget tekøkken, der er fyldt med et udvalg af kaffe, te og forfriskende vand, så du kan nyde dine foretrukne drikkevarer i dit eget tempo. De premium-liggepladser selv er en ægte indkapsling af luksus. Hver liggeplads er designet med udgangspunkt i suitemøbler og har førsteklasses madrasser, der garanterer en rolig nats søvn. Premium sengetøj tilføjer en ekstra dimension af komfort, hvilket sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet. For at maksimere din privatlivets fred er der tunge gardiner omkring hver liggeplads, der skaber en hyggelig og fredfyldt oase, hvor du kan slappe af. Seng: 70x195 cm. Af de i alt 14 premium-liggepladser er tre områder udstyret med to premium-liggepladser hver, perfekte til par eller rejsende, der ønsker ekstra plads. Derudover er der to områder med fire premium-liggepladser, ideelle for familier eller større grupper. For at holde dig forbundet med omverdenen og give dig en fantastisk udsigt over de passerende landskaber er der et vindue i hvert premium-liggepladsområde. Oplev det ultimative inden for afslapning og luksus under din rejse med vores premium-liggepladser. Vi inviterer dig til at give dig hen til en rejse, der er præget af komfort, privatliv og betagende naturskønhed. Dit premium-rejseoplevelse starter her.
Priser fra
19.749 DKK
14.469 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
56 tilbage
Image 1
1 Person
Liggeplads
Liggeplads ↑ Øvre køje
Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.
Priser fra
16.849 DKK
12.439 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
134 tilbage
Slide 1

Velkommen ombord: Sarfaq Ittuk

M/S SARFAQ ITTUK blev bygget i 1992, forlænget i 2000 og kahytter af suite karakter blev introduceret i 2023 og 2024, hendes længde på 73 meter tillader direkte anløg i alle havne hvor det er muligt at gå fra borde for at tage på udflugter

 • Lokalt mandskab: Service på grønlandsk, engelsk og dansk.
 • Café Sarfaq: Åben fra 07:00 til 22:00 alle ugens dage.
Bestil nu