Logo

Syd til Nord Rejsen

Bestil nu
Slide 1
Oplev størstedelen af Grønlands vestlige kyststrækning.

Datoer og tilgængelighed

Om rejsen

 • Afgang: Narsaq
 • Ankomst: Ilulissat
 • Varighed: 7 nætter
 • Skip: Sarfaq Ittuk
Tilgængelige Pakker
Måltider ombord x20
Tilkøb x2
Destinationer x26

Velkommen ombord! Med fokus på oplevelsen med Sarfaq Ittuk er der intet der forstyrrer den autentiske oplevelse af at være en del af hverdagens Grønlandske infrastruktur. Sarfaq Ittuk vil sikkert guide dig fra Qaqortoq i sydgrønland og hele vejen til Ilulissat, som er kendt for at være hjemmet for UNESCO Verdensarven Ilulissat isfjord, efter en tur til det majestætiske og storslåede Uummannaq i den nordligste del af det beboede Grønland.

The South to North Voyage,Die Süd-Nord-Reise,Syd til Nord Rejsen,Kujataaniit avannaanut angalaneq map

Rejseplan

Dag 1: Narsaq
Onsdag
Slide 1
Afgang: 15:30

Narsaq er beliggende i en fjord der er kendt for sine talrige hvaler og sæler, vandring og mineralaflejringer, men er også et midtpunkt for fåreholdere i Sydgrønland.

Læs mere
Dag 1: Qaqortoq
Onsdag
Slide 1
Ankomst: 17:30
Afgang: 21:00
Tid til at udforske
3 timer 30 minutter

Slap af i komforten af artistiske Qaqortoq hvor du kan udforske Sydgrønlands vikingehistorie tæt ved Hvalsø Kirkeruin og blød op i Grønlands fornemmeste varme kilde.

Læs mere

Tilkøb inkluderet i denne rejse

 • ChefMåltider ombord

  7x Morgenmad, 6x Frokost, 7x Middag

 • WiFi ombord i 24 timerWiFi ombord i 24 timer

  24 timers WiFi adgang på en enhed.

 • SøsygepilleSøsygepille

  Søsyge sker for de fleste, særligt i starten af turen.

Book din kahyt nu

Image 1
1 Person
Premium med en topmadrasse
Seng: 70x195 cm
Liggeplads Premium
Velkommen til det ultimative niveau af komfort og luksus om bord på skibet Sarfaq Ittuk, hvor vi tilbyder i alt 14 premium-liggepladser i en privat og eksklusiv sektion. Denne afsondrede sektion har kun to indgangsdøre og er forbeholdt premium-liggepladsrejsende. I denne premium-sektion finder du alle de faciliteter, du har brug for til en afslappende rejse. Der er to veludstyrede badeværelser og to toiletter, der sikrer bekvemmelighed under dit ophold. Derudover har du adgang til dit eget tekøkken, der er fyldt med et udvalg af kaffe, te og forfriskende vand, så du kan nyde dine foretrukne drikkevarer i dit eget tempo. De premium-liggepladser selv er en ægte indkapsling af luksus. Hver liggeplads er designet med udgangspunkt i suitemøbler og har førsteklasses madrasser, der garanterer en rolig nats søvn. Premium sengetøj tilføjer en ekstra dimension af komfort, hvilket sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet. For at maksimere din privatlivets fred er der tunge gardiner omkring hver liggeplads, der skaber en hyggelig og fredfyldt oase, hvor du kan slappe af. Seng: 70x195 cm. Af de i alt 14 premium-liggepladser er tre områder udstyret med to premium-liggepladser hver, perfekte til par eller rejsende, der ønsker ekstra plads. Derudover er der to områder med fire premium-liggepladser, ideelle for familier eller større grupper. For at holde dig forbundet med omverdenen og give dig en fantastisk udsigt over de passerende landskaber er der et vindue i hvert premium-liggepladsområde. Oplev det ultimative inden for afslapning og luksus under din rejse med vores premium-liggepladser. Vi inviterer dig til at give dig hen til en rejse, der er præget af komfort, privatliv og betagende naturskønhed. Dit premium-rejseoplevelse starter her.
Priser fra
19.099 DKK
14.059 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
43 tilbage
Image 1
1 Person
Liggeplads
Liggeplads ↑ Øvre køje
Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.
Priser fra
16.299 DKK
12.099 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
131 tilbage
Slide 1

Velkommen ombord: Sarfaq Ittuk

M/S SARFAQ ITTUK blev bygget i 1992, forlænget i 2000 og kahytter af suite karakter blev introduceret i 2023 og 2024, hendes længde på 73 meter tillader direkte anløg i alle havne hvor det er muligt at gå fra borde for at tage på udflugter

 • Lokalt mandskab: Service på grønlandsk, engelsk og dansk.
 • Café Sarfaq: Åben fra 07:00 til 22:00 alle ugens dage.
Bestil nu