Header

2025 SPECIALE: Ilulissat ↑ Qaanaaq ↓ Nuuk

Rejse
Ilulissat > Nuuk
Varighed
13 nætter
Skip
M/S SARFAQ ITTUK

Deltag i en unik en-gangs rejse ombord på Sarfaq Ittuk, som starter i den imponerende by Ilulissat. Denne ekstraordinære tur tager dig nordpå til verdens yderste beboede områder i Qaanaaq og Siorapaluk, og derefter sydpå tilbage til Grønlands hovedstad, Nuuk. Med 18 nøje planlagte stop på 12 forskellige destinationer, tilbyder denne rejse en omfattende udforskning af Grønlands mest afsides og fængslende regioner. Denne rejse er skræddersyet til dem, der ønsker at fordybe sig dybt i lokale kulturer og miljøer. Hvert havnebesøg er planlagt med forlængede ophold, som giver rig mulighed for at gå i land, udforske og skabe dybe forbindelser med de lokale samfund. Fra de majestætiske isfjorde i Ilulissat til de karge, betagende landskaber i det høje nord tilbyder hver destination sine egne unikke oplevelser og seværdigheder. Vandre på de gamle jægerstier i Qaanaaq, iagttage gigantiske isbjerge, der driver forbi i Diskobugten, og oplev det pulserende liv i Nuuk. Sarfaq Ittuk er mere end bare et skib; det er din portal til Arktis. Kendt for sin venlige besætning og hyggelige indkvarteringer sikrer skibet en behagelig rejse under de barske arktiske forhold. Uanset om du ser midnatssolen dyppe mod horisonten eller betragter det mystiske dans af nordlyset, afhængigt af sæsonen, tilbyder Sarfaq Ittuk en førsteklasses udsigt til nogle af verdens mest imponerende naturlige fænomener. Denne særlige rejseplan lover ikke kun betagende udsigter og unikke fotografiske muligheder, men også meningsfulde forbindelser med menneskene, der kalder disse fjerne regioner deres hjem. Omfavn chancen for at blande dig med lokalbefolkningen, lær om deres traditioner og vidne til Grønlands uberørte naturskønhed. Deltag i os på denne bemærkelsesværdige lokale ekspedition med Sarfaq Ittuk, hvor hvert stop fortæller en historie og hvert syn indgraverer et varigt minde. Dette er mere end en rejse; det er en dybdegående udforskning af Arktis' livsnerve, fyldt med eventyr, som du vil værdsætte for evigt.

Image
Udgående sejlads
1/4

Tilgængelighed

Image 1
1 Person
Premium med en topmadrasse
Seng: 70x195 cm
Liggeplads Premium
Velkommen til det ultimative niveau af komfort og luksus om bord på skibet Sarfaq Ittuk, hvor vi tilbyder i alt 14 premium-liggepladser i en privat og eksklusiv sektion. Denne afsondrede sektion har kun to indgangsdøre og er forbeholdt premium-liggepladsrejsende. I denne premium-sektion finder du alle de faciliteter, du har brug for til en afslappende rejse. Der er to veludstyrede badeværelser og to toiletter, der sikrer bekvemmelighed under dit ophold. Derudover har du adgang til dit eget tekøkken, der er fyldt med et udvalg af kaffe, te og forfriskende vand, så du kan nyde dine foretrukne drikkevarer i dit eget tempo. De premium-liggepladser selv er en ægte indkapsling af luksus. Hver liggeplads er designet med udgangspunkt i suitemøbler og har førsteklasses madrasser, der garanterer en rolig nats søvn. Premium sengetøj tilføjer en ekstra dimension af komfort, hvilket sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet. For at maksimere din privatlivets fred er der tunge gardiner omkring hver liggeplads, der skaber en hyggelig og fredfyldt oase, hvor du kan slappe af. Seng: 70x195 cm. Af de i alt 14 premium-liggepladser er tre områder udstyret med to premium-liggepladser hver, perfekte til par eller rejsende, der ønsker ekstra plads. Derudover er der to områder med fire premium-liggepladser, ideelle for familier eller større grupper. For at holde dig forbundet med omverdenen og give dig en fantastisk udsigt over de passerende landskaber er der et vindue i hvert premium-liggepladsområde. Oplev det ultimative inden for afslapning og luksus under din rejse med vores premium-liggepladser. Vi inviterer dig til at give dig hen til en rejse, der er præget af komfort, privatliv og betagende naturskønhed. Dit premium-rejseoplevelse starter her.
Priser fra
28.799 DKK
27.359 DKK
Pr. passager
Image 1
1 Person
Liggeplads
Liggeplads ↑ Øvre køje
Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.
Priser fra
23.999 DKK
22.799 DKK
Pr. passager
Image 1
1 Person
Liggeplads
Liggeplads ↓ Nedre køje
Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.
Priser fra
23.999 DKK
22.799 DKK
Pr. passager
Kontaktperson
Betalingsadresse
90 DKK