Logo

2025 SPECIALE: Narsarsuaq ↑ Qaanaaq ↓ Ilulissat

Bestil nu
Slide 1
En sjælden engangs særlig rotation fra den sydligste by i Grønland til den nordligste via det lokale passagerskib.

Datoer og tilgængelighed

Om rejsen

 • Afgang: Narsarsuaq
 • Ankomst: Ilulissat
 • Varighed: 16 nætter
 • Skip: Sarfaq Ittuk
Tilkøb x3
Destinationer x28

Tag med på en rejse, du kun oplever én gang i livet, langs Grønlands robuste og betagende kystlinje om bord på det lokale passagerskib, Sarfaq Ittuk. Denne unikke rejse starter fra den historiske by Narsarsuaq og fører dig gennem hjertet af Grønlands kultur og uberørte naturskønhed til det nordligste beboede samfund i Siorapaluk. Dit eventyr omfatter i alt 27 stops på tværs af 20 distinkte destinationer og lokale samfund, hvilket tilbyder en enestående mulighed for at fordybe sig i den lokale kultur og udforske de uberørte landskaber. Rejs først mod syd til den charmerende by Nanortalik, kendt for sit slående landskab og levende kulturarv. Fortsæt gennem de maleriske byer Narsaq og Qaqortoq, hvor lokalbefolkningens varme er lige så indbydende som udsigten. Når Sarfaq Ittuk drejer nordpå, vil du rejse hele vejen til Qaanaaq og opleve de dramatiske skift i landskabet og holde øje med himlen for et muligt glimt af nordlyset. Rejsen kulminerer længere mod nord i Siorapaluk, verdens nordligste naturligt beboede bosættelse, der ligger gemt blandt betagende isvistaer. Med komfortable indkvarteringer og chancen for at opleve både midnatssolen og nordlyset, afhængigt af sæsonen, lover denne rejse ikke kun en rejse, men en odyssé af minder, der vil vare livet ud. Kom med om bord på Sarfaq Ittuk til en episk udforskning af Grønlands mest afsidesliggende og spektakulære grænser. Dette er ikke bare en rejse; det er en ekspedition ind i hjertet af Arktis.

2025 SPECIAL: Narsarsuaq ↑ Qaanaaq ↓ Ilulissat,2025 SPECIAL: Narsarsuaq ↑ Qaanaaq ↓ Ilulissat,2025 SPECIALE: Narsarsuaq ↑ Qaanaaq ↓ Ilulissat, map

Rejseplan

Dag 1: Narsarsuaq
Mandag
Slide 1
Afgang: 17:30

Narsarsuaq

Dag 1: Narsaq
Mandag
Slide 1
Ankomst: 20:00
Afgang: 20:30
Tid til at udforske
30 minutter

Narsaq

Tilkøb inkluderet i denne rejse

 • Velkomstæske med lokale produkterVelkomstæske med lokale produkter

  En særlig velkomstæske men er række af produkter lavet af Grønlandske producenter. Velkomstæsken er lavet til Nord, Syd og Hele Grønland rejsende.

 • WiFi ombord i 24 timerWiFi ombord i 24 timer

  24 timers WiFi adgang på en enhed.

 • SøsygepilleSøsygepille

  Søsyge sker for de fleste, særligt i starten af turen.

Book din kahyt nu

Image 1
1 Person
Premium med en topmadrasse
Seng: 70x195 cm
Liggeplads Premium
Velkommen til det ultimative niveau af komfort og luksus om bord på skibet Sarfaq Ittuk, hvor vi tilbyder i alt 14 premium-liggepladser i en privat og eksklusiv sektion. Denne afsondrede sektion har kun to indgangsdøre og er forbeholdt premium-liggepladsrejsende. I denne premium-sektion finder du alle de faciliteter, du har brug for til en afslappende rejse. Der er to veludstyrede badeværelser og to toiletter, der sikrer bekvemmelighed under dit ophold. Derudover har du adgang til dit eget tekøkken, der er fyldt med et udvalg af kaffe, te og forfriskende vand, så du kan nyde dine foretrukne drikkevarer i dit eget tempo. De premium-liggepladser selv er en ægte indkapsling af luksus. Hver liggeplads er designet med udgangspunkt i suitemøbler og har førsteklasses madrasser, der garanterer en rolig nats søvn. Premium sengetøj tilføjer en ekstra dimension af komfort, hvilket sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet. For at maksimere din privatlivets fred er der tunge gardiner omkring hver liggeplads, der skaber en hyggelig og fredfyldt oase, hvor du kan slappe af. Seng: 70x195 cm. Af de i alt 14 premium-liggepladser er tre områder udstyret med to premium-liggepladser hver, perfekte til par eller rejsende, der ønsker ekstra plads. Derudover er der to områder med fire premium-liggepladser, ideelle for familier eller større grupper. For at holde dig forbundet med omverdenen og give dig en fantastisk udsigt over de passerende landskaber er der et vindue i hvert premium-liggepladsområde. Oplev det ultimative inden for afslapning og luksus under din rejse med vores premium-liggepladser. Vi inviterer dig til at give dig hen til en rejse, der er præget af komfort, privatliv og betagende naturskønhed. Dit premium-rejseoplevelse starter her.
Priser fra
38.209 DKK
36.409 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
6 tilbage
Image 1
1 Person
Liggeplads
Liggeplads ↑ Øvre køje
Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.
Priser fra
32.209 DKK
30.709 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
14 tilbage
Slide 1

Velkommen ombord: Sarfaq Ittuk

M/S SARFAQ ITTUK blev bygget i 1992, forlænget i 2000 og kahytter af suite karakter blev introduceret i 2023 og 2024, hendes længde på 73 meter tillader direkte anløg i alle havne hvor det er muligt at gå fra borde for at tage på udflugter

 • Lokalt mandskab: Service på grønlandsk, engelsk og dansk.
 • Café Sarfaq: Åben fra 07:00 til 22:00 alle ugens dage.
Bestil nu