Header

2025 SPECIALE: Narsarsuaq ↑ Qaanaaq ↓ Ilulissat

Rejse
Narsarsuaq > Ilulissat
Varighed
16 nætter
Skip
M/S SARFAQ ITTUK

Tag med på en rejse, du kun oplever én gang i livet, langs Grønlands robuste og betagende kystlinje om bord på det lokale passagerskib, Sarfaq Ittuk. Denne unikke rejse starter fra den historiske by Narsarsuaq og fører dig gennem hjertet af Grønlands kultur og uberørte naturskønhed til det nordligste beboede samfund i Siorapaluk. Dit eventyr omfatter i alt 27 stops på tværs af 20 distinkte destinationer og lokale samfund, hvilket tilbyder en enestående mulighed for at fordybe sig i den lokale kultur og udforske de uberørte landskaber. Rejs først mod syd til den charmerende by Nanortalik, kendt for sit slående landskab og levende kulturarv. Fortsæt gennem de maleriske byer Narsaq og Qaqortoq, hvor lokalbefolkningens varme er lige så indbydende som udsigten. Når Sarfaq Ittuk drejer nordpå, vil du rejse hele vejen til Qaanaaq og opleve de dramatiske skift i landskabet og holde øje med himlen for et muligt glimt af nordlyset. Rejsen kulminerer længere mod nord i Siorapaluk, verdens nordligste naturligt beboede bosættelse, der ligger gemt blandt betagende isvistaer. Med komfortable indkvarteringer og chancen for at opleve både midnatssolen og nordlyset, afhængigt af sæsonen, lover denne rejse ikke kun en rejse, men en odyssé af minder, der vil vare livet ud. Kom med om bord på Sarfaq Ittuk til en episk udforskning af Grønlands mest afsidesliggende og spektakulære grænser. Dette er ikke bare en rejse; det er en ekspedition ind i hjertet af Arktis.

Image
Udgående sejlads
1/4

Tilgængelighed

Image 1
1 Person
Premium med en topmadrasse
Seng: 70x195 cm
Liggeplads Premium
Velkommen til det ultimative niveau af komfort og luksus om bord på skibet Sarfaq Ittuk, hvor vi tilbyder i alt 14 premium-liggepladser i en privat og eksklusiv sektion. Denne afsondrede sektion har kun to indgangsdøre og er forbeholdt premium-liggepladsrejsende. I denne premium-sektion finder du alle de faciliteter, du har brug for til en afslappende rejse. Der er to veludstyrede badeværelser og to toiletter, der sikrer bekvemmelighed under dit ophold. Derudover har du adgang til dit eget tekøkken, der er fyldt med et udvalg af kaffe, te og forfriskende vand, så du kan nyde dine foretrukne drikkevarer i dit eget tempo. De premium-liggepladser selv er en ægte indkapsling af luksus. Hver liggeplads er designet med udgangspunkt i suitemøbler og har førsteklasses madrasser, der garanterer en rolig nats søvn. Premium sengetøj tilføjer en ekstra dimension af komfort, hvilket sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet. For at maksimere din privatlivets fred er der tunge gardiner omkring hver liggeplads, der skaber en hyggelig og fredfyldt oase, hvor du kan slappe af. Seng: 70x195 cm. Af de i alt 14 premium-liggepladser er tre områder udstyret med to premium-liggepladser hver, perfekte til par eller rejsende, der ønsker ekstra plads. Derudover er der to områder med fire premium-liggepladser, ideelle for familier eller større grupper. For at holde dig forbundet med omverdenen og give dig en fantastisk udsigt over de passerende landskaber er der et vindue i hvert premium-liggepladsområde. Oplev det ultimative inden for afslapning og luksus under din rejse med vores premium-liggepladser. Vi inviterer dig til at give dig hen til en rejse, der er præget af komfort, privatliv og betagende naturskønhed. Dit premium-rejseoplevelse starter her.
Priser fra
38.209 DKK
36.409 DKK
Pr. passager
Image 1
1 Person
Liggeplads
Liggeplads ↑ Øvre køje
Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.
Priser fra
32.209 DKK
30.709 DKK
Pr. passager
Image 1
1 Person
Liggeplads
Liggeplads ↓ Nedre køje
Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.
Priser fra
32.209 DKK
30.709 DKK
Pr. passager
Kontaktperson
Betalingsadresse
90 DKK