Logo

2025 SPECIALE: Den Store Grønlandsrejse

Bestil nu
Slide 1
Vores største rejse nogensinde tager dig fra hovedstaden til de sydligste og nordligste byer i Grønland med daglige havnetimer via 40 stop.

Datoer og tilgængelighed

Om rejsen

 • Afgang: Nuuk
 • Ankomst: Nuuk
 • Varighed: 21 nætter
 • Skip: Sarfaq Ittuk
Måltider ombord x62
Tilkøb x3
Destinationer x42

Forbered dig på det mest ambitiøse rejseprogram nogensinde tilbudt af Arctic Umiaq Line, da du begiver dig ud på en fuld rundtur langs Grønlands vestkyst, der starter og slutter i hovedstaden Nuuk. Denne storstilede rejse navigerer ikke kun gennem Grønlands uberørte vande, men også gennem tiden selv, idet du kommer fristende tæt på universets begyndelse blandt de antikke bjerge i Nuuk-fjorden. Oplev storheden i Sydgrønland under en omfattende todages tur, der inkluderer den sydligste by Nanortalik, kendt for sit betagende landskab og rige vikingehistorie. Når du krydser den Arktiske Cirkel nær Sisimiut, kan du forberede dig på fantastiske udsigter og kulturelle møder, der viser den arktiske befolknings sejhed. Brug tre dage på at udforske Diskobugtområdet, hvor du vil besøge Aasiaat, udforske den mystiske Diskoø og beundre de kolossale isbjerge i Ilulissat Isfjord - et UNESCO-verdensarvssted. Hvert sted tilbyder unikke oplevelser, fra hvalsafari til indsigtsfulde kulturelle ture. Rejsen fortsætter med væsentlige stop i hjertet af Grønlands mere fjerntliggende samfund: 12 timer i Uummannaq, 16 timer i Upernavik og et forlænget tre-dages ophold i Qaanaaq. Disse besøg giver rigelig tid til at dykke ned i traditionerne og dagligdagen for den lokale inuitbefolkning, der lever foran nogle af verdens mest isolerede og spektakulære baggrunde. Qaanaaq, en af Jordens mest afsidesliggende steder, er et højdepunkt på denne rejse, der tilbyder tre dage til at opleve dens unikke kultur, fantastiske udsigter og den store arktiske vildmarks stilhed. Denne episke rejse ombord på Arctic Umiaq Line er mere end en krydstogt; det er en udforskning af Arktis' hjerte, hvor hvert stop fortæller en historie, hvert landskab har en historie, og hver interaktion giver indblik i livet for dem, der bor på verdens kant. Deltag i os på denne enestående ekspedition langs Grønlands spektakulære vestkyst - hvor eventyr møder arv, og skønhed møder det grænseløse. Fotos: Visit Greenland A/S

2025 SPECIAL: The Grand Greenland Voyage,2025 SPEZIAL: Die Große Grönlandreise,2025 SPECIALE: Den Store Grønlandsrejse, map

Rejseplan

Dag 1: Nuuk
Fredag
Slide 1
Afgang: 17:00

Nuuk

Dag 2: Nuuk Fjord
Lørdag
Slide 1
Ankomst: 11:00
Afgang: 12:00
Tid til at udforske
1 time

Verdens næststørste fjordsystem med kilometerhøje fjelde, isfjelde, hvaler, gletchervandfald og afsidesliggende bosteder.

Læs mere

Tilkøb inkluderet i denne rejse

 • ChefMåltider ombord

  21x Morgenmad, 20x Frokost, 21x Middag

 • Velkomstæske med lokale produkterVelkomstæske med lokale produkter

  En særlig velkomstæske men er række af produkter lavet af Grønlandske producenter. Velkomstæsken er lavet til Nord, Syd og Hele Grønland rejsende.

 • WiFi ombord i 24 timerWiFi ombord i 24 timer

  24 timers WiFi adgang på en enhed.

 • SøsygepilleSøsygepille

  Søsyge sker for de fleste, særligt i starten af turen.

Book din kahyt nu

Image 1
1 Person
Premium med en topmadrasse
Seng: 70x195 cm
Liggeplads Premium
Velkommen til det ultimative niveau af komfort og luksus om bord på skibet Sarfaq Ittuk, hvor vi tilbyder i alt 14 premium-liggepladser i en privat og eksklusiv sektion. Denne afsondrede sektion har kun to indgangsdøre og er forbeholdt premium-liggepladsrejsende. I denne premium-sektion finder du alle de faciliteter, du har brug for til en afslappende rejse. Der er to veludstyrede badeværelser og to toiletter, der sikrer bekvemmelighed under dit ophold. Derudover har du adgang til dit eget tekøkken, der er fyldt med et udvalg af kaffe, te og forfriskende vand, så du kan nyde dine foretrukne drikkevarer i dit eget tempo. De premium-liggepladser selv er en ægte indkapsling af luksus. Hver liggeplads er designet med udgangspunkt i suitemøbler og har førsteklasses madrasser, der garanterer en rolig nats søvn. Premium sengetøj tilføjer en ekstra dimension af komfort, hvilket sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet. For at maksimere din privatlivets fred er der tunge gardiner omkring hver liggeplads, der skaber en hyggelig og fredfyldt oase, hvor du kan slappe af. Seng: 70x195 cm. Af de i alt 14 premium-liggepladser er tre områder udstyret med to premium-liggepladser hver, perfekte til par eller rejsende, der ønsker ekstra plads. Derudover er der to områder med fire premium-liggepladser, ideelle for familier eller større grupper. For at holde dig forbundet med omverdenen og give dig en fantastisk udsigt over de passerende landskaber er der et vindue i hvert premium-liggepladsområde. Oplev det ultimative inden for afslapning og luksus under din rejse med vores premium-liggepladser. Vi inviterer dig til at give dig hen til en rejse, der er præget af komfort, privatliv og betagende naturskønhed. Dit premium-rejseoplevelse starter her.
Priser fra
56.639 DKK
47.039 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
5 tilbage
Image 1
1 Person
Liggeplads
Liggeplads ↑ Øvre køje
Liggepladser findes i køjeafsnit op til 8 personer. Der er fælles bad og toilet på gangen. Passagerer medbringer oftest egen sovepose, men det er muligt at købe et tæppe i forbindelse med køb af billet online. Liggepladser findes på dæk 1, 2 og 3. Den anviste liggeplads kan være uden vindue.
Priser fra
48.639 DKK
40.639 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
6 tilbage
Slide 1

Velkommen ombord: Sarfaq Ittuk

M/S SARFAQ ITTUK blev bygget i 1992, forlænget i 2000 og kahytter af suite karakter blev introduceret i 2023 og 2024, hendes længde på 73 meter tillader direkte anløg i alle havne hvor det er muligt at gå fra borde for at tage på udflugter

 • Lokalt mandskab: Service på grønlandsk, engelsk og dansk.
 • Café Sarfaq: Åben fra 07:00 til 22:00 alle ugens dage.
Bestil nu