Logo

Grønlandsrejsen anno 2025

Bestil nu
Slide 1
Grønlandsrejsen. Den mest komplette oplevelse af Kalaallit Nunaat – ”Menneskenes land” – du kan finde. Tag med os på en tur langs næsten hele den befolkede del af den Grønlandske vestkyst, og tag en af de mest overvældende samlinger af minder med hjem.

Datoer og tilgængelighed

Om rejsen

  • Afgang: Nuuk
  • Ankomst: Nuuk
  • Varighed: 12 nætter
  • Skip: Sarfaq Ittuk
Tilgængelige Pakker
Måltider ombord x13
Destinationer x32

Med Sarfaq Ittuk oplevelsen af ”Grønlandsrejsen” får du maksimalt ud af rejsen hvad angår destinationer. Fra Nanortalik i syd til Uummannaq i nord anløbes flere destinationer flere gange og giver dig den mest autentiske oplevelse af, hvordan kystpassagerbefordring påvirker lokalsamfundene, ligesom du vil opleve hvordan landskabet markant ændrer sig fra region til region. På de destinationer hvor Sarfaq Ittuk har længere ophold, har du rig mulighed for at enten udforske destinationen på egen hånd, finde et lokalt sted at spise eller forblive ombord og opleve hvordan lokale og turister mødes ombord. På “Grønlandsrejsen” får du hvad der nok er den mest autentiske oplevelse af hele Grønland, pakket ind i muligheden for at virkelig få et indblik i, hvad vi mener når vi siger, at Grønland er et ”kystsamfund”. Liv på havnene, gensynsglæde i familier, møder mellem nye og gamle venskaber og en atmosfære ombord der ikke findes andre steder. Havnebassiner der summer af aktivitet bland fiskere og fangere. Grupper af rejsende med fælles formål og sammenhold. Unge og ældre. Samtlige af de destinationer vi på ”Grønlandsrejsen” besøger, er samfund der er bygget op omkring én ting: havnen. Arctic Umiaq Line har i over 250 år befordret lokalbefolkningen i Grønland langs kysten, og ”Grønlandsrejsen” er din bedste mulighed for at udnytte vores erfaring i at forbinde Grønland.

The Greenland Voyage anno 2025,,Grønlandsrejsen anno 2025, map

Rejseplan

Dag 1: Nuuk
Lørdag
Slide 1
Afgang: 21:00

Hovedstaden i Grønland er en levende og moderne by, ligesom Nuuk også er et kulturelt centrum, drevet af frisk luft, stærk kaffe og outdoor eventyr.

Læs mere
Dag 2: Qeqertarsuatsiaat
Søndag
Slide 1
Ankomst: 06:00
Afgang: 06:15
Tid til at udforske
15 minutter

Et kort ophold på det smukke bosted med en befolkning på færre end 200.

Læs mere

Tilkøb inkluderet i denne rejse

  • ChefMåltider ombord

    5x Morgenmad, 4x Frokost, 4x Middag

Book din kahyt nu

Image 1
2 Personer
Kingsize
11 kvm
Junior Suite 3A
(Renoveret i 2023) Junior Suiten er designet til længere rejser for parret, den forretningsrejsende eller den enkelte der ønsker premium komfort, en premium seng med topmadras, et stort TV der kan forbindes til smartphone, tablet eller bærbar computer via kabel samt andre suite faciliteter.
Priser fra
23.819,50 DKK
23.819,50 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
8 tilbage
Image 1
2 Personer
Kingsize premium seng
9.5 kvm
Junior Suite 4A
(Renoveret i 2024) Junior Suiten er designet til længere rejser for parret, den forretningsrejsende eller den enkelte der ønsker premium komfort, en premium seng med topmadras, et stort TV der kan forbindes til smartphone, tablet eller bærbar computer via kabel samt andre suite faciliteter.
Priser fra
23.819,50 DKK
23.819,50 DKK
Pr. passager
Vælg kahyt
17 tilbage
Slide 1

Velkommen ombord: Sarfaq Ittuk

M/S SARFAQ ITTUK blev bygget i 1992, forlænget i 2000 og kahytter af suite karakter blev introduceret i 2023 og 2024, hendes længde på 73 meter tillader direkte anløg i alle havne hvor det er muligt at gå fra borde for at tage på udflugter

  • Lokalt mandskab: Service på grønlandsk, engelsk og dansk.
  • Café Sarfaq: Åben fra 07:00 til 22:00 alle ugens dage.
Bestil nu