Header

Grønlandsrejsen anno 2025

Rejse
Nuuk > Nuuk
Varighed
12 nætter
Skip
M/S SARFAQ ITTUK

Grønlandsoplevelsen af “Grønlandsrejsen” byder på alt hvad vi har på programmet. Med Grønlandsoplevelsen af ”Grønlandsrejsen” er der masser af mulighed for at spise lokalt på flere af de anerkendte og velrenommerede restauranter og caféer, ligesom oplevelser for livet med sejlturen i Evighedsfjorden ved Maniitsoq, Glamping i Camp Kangiusaq i Nuuk Fjorden samt overnatning på det lokale hotel i UNESCO Verdensarv-området ved Igaliku i Sydgrønland også er en del af pakken. Med Grønlandsoplevelsen af ”Grønlandsrejsen” har vi forsøgt at sikre, at halvdelen af den vågne tid du har med os, spenderes uden for Sarfaq Ittuk. Det er dermed i vores optik, den bedst tænkelige måde at se og opleve så meget af det Grønland har at byde på, ligesom det er den mest direkte måde for dig at deltage i udviklingen af de lokalsamfund vi besøger. På “Grønlandsrejsen” får du hvad der nok er den mest autentiske oplevelse af hele Grønland, pakket ind i muligheden for at virkelig få et indblik i, hvad vi mener når vi siger, at Grønland er et ”kystsamfund”. Liv på havnene, gensynsglæde i familier, møder mellem nye og gamle venskaber og en atmosfære ombord der ikke findes andre steder. Havnebassiner der summer af aktivitet bland fiskere og fangere. Grupper af rejsende med fælles formål og sammenhold. Unge og ældre. Samtlige af de destinationer vi på ”Grønlandsrejsen” besøger, er samfund der er bygget op omkring én ting: havnen. Arctic Umiaq Line har i over 250 år befordret lokalbefolkningen i Grønland langs kysten, og ”Grønlandsrejsen” er din bedste mulighed for at udnytte vores erfaring i at forbinde Grønland.

Image
Udgående sejlads
1/4

Tilgængelighed

Image 1
2 Personer
Kingsize
11 kvm
Junior Suite 3A
(Renoveret i 2023) Junior Suiten er designet til længere rejser for parret, den forretningsrejsende eller den enkelte der ønsker premium komfort, en premium seng med topmadras, et stort TV der kan forbindes til smartphone, tablet eller bærbar computer via kabel samt andre suite faciliteter.
Priser fra
23.819,50 DKK
23.819,50 DKK
Pr. passager
Image 1
2 Personer
Kingsize premium seng
9.5 kvm
Junior Suite 4A
(Renoveret i 2024) Junior Suiten er designet til længere rejser for parret, den forretningsrejsende eller den enkelte der ønsker premium komfort, en premium seng med topmadras, et stort TV der kan forbindes til smartphone, tablet eller bærbar computer via kabel samt andre suite faciliteter.
Priser fra
23.819,50 DKK
23.819,50 DKK
Pr. passager
Image 1
3 Personer
2 x Premium Senge + 1 køjeseng
9.5 kvm
Junior Suite 4B
(Renoveret i 2024) Denne specifikke Junior Suite er designet til længere rejser for parret med barn eller en lille gruppe venner der ønsker premium komfort, en premium seng med topmadras, et stort TV der kan forbindes til smartphone, tablet eller bærbar computer via kabel samt andre suite faciliteter.
Priser fra
22.569,50 DKK
22.569,50 DKK
Pr. passager
Image 1
2 Personer
2 x Premium Senge
9.5 kvm
Junior Suite 4C
(Renoveret i 2024) Denne Junior Suite er designet såleds at den ligger separat og komfortabelt ved hårdere sø og ved længere rejser for parret, den forretningsrejsende eller den enkelte der ønsker premium komfort, en premium seng med topmadras, et stort TV der kan forbindes til smartphone, tablet eller bærbar computer via kabel samt andre suite faciliteter.
Priser fra
23.819,50 DKK
23.819,50 DKK
Pr. passager
Image 1
2 Personer
2 x Premium Senge
10 kvm
Junior Suite 4D
(Renoveret i 2024) Denne Junior Suite har et multifunktionelt kreativt design til længere rejser for parret, den forretningsrejsende eller den enkelte der ønsker premium komfort, en premium seng med topmadras, et stort TV der kan forbindes til smartphone, tablet eller bærbar computer via kabel samt andre suite faciliteter.
Priser fra
23.819,50 DKK
23.819,50 DKK
Pr. passager
Kontaktperson
Betalingsadresse
90 DKK